CURS  HACCP

Cui se adresează acest curs ?

Persoanelor interesate si implicate in cunoasterea principiilor si metodelor de aplicare a sistemului de management al sigurantei alimentelor in industria alimentara, sistemul hotelier sau restaurante, conform standardului ISO 22000, Codex Alimentarius.

 

Obiectivele cursului:

Dobāndirea cunoştinţelor şi capabilitatea de a elabora, documenta, implementa sistemul de management al sigurantei alimentului conform metodei H ACCP in vederea certificarii.

 

Tematica:

- Concepte fundamentale īn domeniul securitatii alimentelor;

-  Standardul internaţional ISO 22.000;

 - Domeniile de aplicabilitate ale metodei HACCP;

- Beneficiile HACCP;

- Principiile HACCP;

- Etapele proiectarii si implementarii sistemului de management al sigurantei alimentului conform metodei HACCP;

- Auditul HACCP;

 

Cine poate participa la acest curs ?

Persoane implicate in sistemul asigurarii sigurantei alimentelor din domeniul industriei alimentare, sistemul hotelier, restaurante, etc.

 

Durata cursului: 5 zile x 6 ore/zi.